icon balie
Afhaalbalie
Afhaalbalie, alleen voor zakelijke klanten
icon showroom
Showroom
Afdeling deuren en bouwbeslag op afspraak!
icon afhaalkluis
Afhaalkluis
24-uurs afhaalservice bij onze vestigingen in Putten en Nijkerk
icon transport
Bezorgdienst
Dagelijkse bezorging in de regio rond onze vestigingen incl. avondbezorging
sept 14, 2022

Nieuw: 4 maal per dag bezorgen!

Zoals u weet, streeft Jecor Professioneel er naar om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

U bent al gewend dat wij in overleg, bestellingen, geplaatst voor 9 uur ’s ochtends, nog dezelfde dag bezorgen, op locatie in de regio rond onze vestigingen. Ook bestellingen geplaatst voor 17 uur kunnen in overleg nog dezelfde avond bezorgd worden.

 

Vanaf maandag 10 oktober zullen wij onze service uitbreiden met een extra bezorgoptie!

Standaard worden bestellingen, geplaatst voor 16:30 uur, de volgende dag uitgeleverd.  Vandaag bestellen is morgen leveren! (mits artikelen op voorraad)

Vanaf maandag 10 oktober kunnen in overleg ook bestellingen, geplaatst voor 12 uur, nog dezelfde dag bezorgd worden op locatie in de regio.

Bij het plaatsen van een order hoeft u alleen door te geven van welke levering u gebruik wilt maken. Wij bezorgen uw bestelling op de aangegeven locatie en zonder verzendkosten.

Met deze extra bezorgoptie wil Jecor Professioneel u als klant nog meer toegevoegde waarde bieden, zodat u door kunt gaan met uw werkzaamheden, zonder te hoeven wachten op de benodigde materialen.

 

Samengevat bieden wij de volgende opties voor bezorging, op werkdagen:

Binnen regio:

Standaard levering: Bestellingen die voor 16.30 uur zijn geplaatst worden in principe de eerst volgende werkdag geleverd

Ochtend levering: Bestellingen die voor 09.00 uur zijn geplaatst, worden, in overleg met de verkoper, dezelfde dag geleverd.

Middag levering: Bestellingen die voor 12.00 uur zijn geplaatst, worden, in overleg met de verkoper, dezelfde dag geleverd.

Avondlevering: Bestellingen die voor 17.00 uur zijn geplaatst, worden, in overleg met de verkoper, voor 22.00 uur dezelfde dag geleverd.

Buiten regio:

Standaard levering: Bestellingen die voor 15.30 uur zijn geplaatst worden dezelfde dag nog verstuurd. (Deze bestellingen worden belast met verzendkosten).