icon balie
Afhaalbalie
Afhaalbalie, alleen voor zakelijke klanten
icon showroom
Showroom
Afdeling deuren en bouwbeslag op afspraak!
icon afhaalkluis
Afhaalkluis
24-uurs afhaalservice bij onze vestigingen in Putten en Nijkerk
icon transport
Bezorgdienst
Dagelijkse bezorging in de regio rond onze vestigingen incl. avondbezorging
mrt 15, 2022

Jecor Professioneel ook uw leverancier voor lichtkoepels

Een lichtkoepel laat meer daglicht binnenvallen in bijvoorbeeld een aanbouw, schuur, verblijfsruimte of kantoorpand. Dat is prettig, zowel voor de gemoedstoestand van de mensen binnen als voor de energierekening. Jecor Professioneel levert een uiteenlopend aanbod van kunststof luchtkoepels.

Standaard lichtkoepels

Door onze uitgebreide keuzemogelijkheden en een universeel bevestigingssysteem is er voor vele toepassingen en wensen een passende kunststof lichtkoepel. Onze standaard lichtkoepels worden geheel geproduceerd uit hoogwaardig acrylaat of polycarbonaat en zijn voorzien van een hoogslagvast schroefbevestigingssysteem. Ze zijn leverbaar in enkelwandige of meerwandige (tot zeswandige) uitvoeringen en in verschillende vormen.(bolvormig en piramide vormig)

Lichtkoepels uitvoering

Meerwandige koepels in opaal, worden uitgevoerd met heldere binnenschalen. Meerwandige polycarbonaat koepels worden standaard uitgevoerd met een heldere buitenschaal uit polycarbonaat (pc) en een binnenschaal uit helder of opaal acrylaat (pmma).  

Lichtkoepels toepassing

Enkelwandige lichtkoepels kunnen worden toegepast in niet geisoleerde of geventileerde ruimtes. Meerwandige lichtkoepels zijn zodanig geconstrueerd dat de gevormde luchtspouw tot op de opstand doorloopt. Hierdoor wordt een optimale thermische isolatie bereikt.Zeer geschikt voor verblijfsruimtes. Polycarbonaat lichtkoepels zijn vervaardigd uit hoogslagvast materiaal en werken preventief bij vandalisme en inbraak.

Hoogslagvaste polycarbonaat lichtkoepels

De slagvastheid van polycarbonaat is 300 x groter dan van glas, dus vrijwel onbreekbaar. In combinatie met het anti-inbraakrooster vormt een polycarbonaat lichtkoepel een ijzersterk wapen tegen ongenode gasten.

Wilt u meer informatie neem dan contact op met onze afdeling verkoop via tel. 0341-369636 of via Whatsapp +31341369636 of via mail: