• 0341 36 96 36
  • +31 341369636
  • Ma -Vr : 07:00 - 17.00 uur (Nijkerk is geopend vanaf 08.00 uur)

Onze afdeling deuren en bouwbeslag is alleen te bezoeken op afspraak!!!!!

dec 14, 2020

Let op! er gaat iets veranderen bij Festool

Vanaf januari 2021 verandert het registratieproces

Het heft in eigen hand
U bent gewend dat Jecor Professioneel de registratie van uw nieuwe Festool-aanwinst voor u regelt. Om uw privacy nóg beter te waarborgen en de spelregels omtrent persoonsgegevens nóg beter na te kunnen leven, bent u vanaf 2021 volledig zelf in charge. Dit doet u gemakkelijk en snel met uw persoonlijke MyFestool account.

Optimaal gebruikersgemak
Niet alleen registreert u met je MyFestool account machines heel snel voor de Festool SERVICE; uw account biedt u direct inzicht in uw gehele machinepark. Zeker in combinatie met de Festool Work-app wordt het gehele beheer van uw machines zo echt een fluitje van een cent. 
 
Met deze Work-app registreert u niet alleen binnen 10 seconden een nieuwe machine maar vraagt u ook eenvoudig zelf een reparatieopdracht aan, krijgt u inzicht in de status van uw accu’s, kunt u software updates uitvoeren en nog veel meer.

Profiteer van uw eigen account
Slimmer werken is sneller werken. Het gebruik van de juiste machines in combinatie met alles goed geregeld hebben, zorgt voor een optimale workflow. Wilt u ook profiteren van alle voordelen en niks mislopen? Maak dan uw eigen MyFestool klant-account aan en ervaar zelf het gemak!

 

Let op: Als u uw nieuwe machines niet registreert komt u ook niet in aanmerking voor de 3 jaar All inclusive garantie van Festool!

 

Maakt een MyFestool account aan

 

De Festool apps zijn beschikbaar voor iOS en Adroid: