icon balie
Afhaalbalie
Afhaalbalie, alleen voor zakelijke klanten
icon showroom
Showroom
Afdeling deuren en bouwbeslag op afspraak!
icon afhaalkluis
Afhaalkluis
24-uurs afhaalservice bij onze vestigingen in Putten en Nijkerk
icon transport
Bezorgdienst
Dagelijkse bezorging in de regio rond onze vestigingen incl. avondbezorging
sept 05, 2019

Jecor nu ook dealer van Dauby exclusieve fabrikant van deur-, raam- en meubelbeslag

Dauby, exclusieve fabrikant van deur-, raam- en meubelbeslag

Want een huis inrichten vraagt ook aandacht tot in de kleinste details!

"Een huis inrichten en er een mooi totaalconcept van maken. Ervoor zorgen dat je interieur tot in het kleinste detail in harmonie is en dat de stijl perfect aansluit bij jouw smaak. Dat is ons streefdoel" klinkt het bij Dauby.

De Dauby-collectie bestaat uit zorgvuldig ontworpen deur-, raam- en meubelbeslag en andere interieuraccessoires uitgevoerd in kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Elk stuk is uniek. Het ontleent zijn karakter aan het handwerk in het ambachtelijke productieproces of aan de signatuur van de ontwerper. Een 'Dauby' is ontworpen 'voor het leven'.

"Details zorgen voor perfectie"

Details maken een concept of een interieur af!

Het Belgische bedrijf Dauby werd meer dan 30 jaar geleden opgericht, waardoor het veel ervaring heeft opgebouwd en perfect inspeelt op nieuwe trends. Dauby biedt oplossingen voor zowel bestaande karaktervolle woningen als nieuwbouw. Deuren en ramen werken niet allemaal volgens hetzelfde principe en hebben zeker niet allemaal dezelfde uitstraling. Daarom heeft Dauby verschillende collecties met een uitgebreide keuze en bieden ze voor elke interieurstijl een heel gamma aan, van meubeltop tot voordeurknop tot zelfs gordijnroedes. Dauby heeft zowel hedendaagse designmodellen voor de moderne woning en de Industrial Design, als tijdloze modellen die inspelen op pastorie, manoir of cottagestijl.

"Authentieke gietmethode in zandmallen"

Dauby werkt uitsluitend met natuurlijke en recycleerbare materialen zoals natuurbrons, wit brons, ruw brons, britannium, gietijzer, etc. kortom stevige en kwalitatieve materialen. Alle producten worden op authentieke wijze gegoten in zandmallen en daarna met de hand afgewerkt.

De producten krijgen steeds meer karakter en uitstraling naarmate ze gebruikt worden. Met de tijd wordt de patina steeds mooier. "Onderhoud is dus niet nodig", klinkt het bij Dauby "laat het natuurlijk verloop zijn gang maar gaan".

Bekijk hier de collecties van Dauby

Info over het productieproces: https://dauby.be/nl/productie-proces/