icon balie
Afhaalbalie
Afhaalbalie, alleen voor zakelijke klanten
icon showroom
Showroom
Afdeling deuren en bouwbeslag op afspraak!
icon afhaalkluis
Afhaalkluis
24-uurs afhaalservice bij onze vestigingen in Putten en Nijkerk
icon transport
Bezorgdienst
Dagelijkse bezorging in de regio rond onze vestigingen incl. avondbezorging
jan 04, 2019

De nieuwe Altrex RS Tower 5-S

De nieuwe Altrex RS Tower 5-S: snel, slim, veilig...
Nieuwe opbouwmethode

Bent u al klaar voor de nieuwe opbouwmethode voor rolsteiger? Sinds 1 januari 2018 is het verplicht om altijd rondom een leuning te hebben bij betreding van een platform in een rolsteiger. Dit geldt dus ook voor het opbouwen van de rolsteiger. Eén van de belangrijke doelstellingen van deze maatregel in het verminderen van het aantal ongelukken met rolsteigers. Uit de jaarlijks inspecties bleek dat leuningen van rolsteigers vaak ontbreken of slechts deels worden gebruikt. De kans op ongevallen is hierdoor aanzienlijk groter.

De nieuwe RS Tower 5-S: Snel, Slim, Veilig....

De RS TOWER 5-S rolsteiger van Altrex is compleet voorzien van Safe-Quick® 2 frames en bevat geen traditionele diagonaalschoren meer. De nieuwe steiger voldoet hiermee aan de nieuwe opbouwmethode. Bovendien heeft u een stuk minder onderdelen dan in een traditionele steiger. En dat scheelt aanzienlijk in op- en afbouwtijd.

Ook voor de ZZP'er!!

Ook al bent u voor de Belastingdienst een zzp’er, er zijn situaties waardoor u voor de Inspectie SZW geen zelfstandige bent, maar werknemer of zelfs werkgever. Voor u als zzp’er is het daarom belangrijk om te weten dat:

• veel bepalingen uit de Arbowet, zoals de nieuwe veilige opbouwmethode ook voor u gelden
• de Inspectie SZW ook optreedt als zzp’ers de Arbowet overtreden.

Video