Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

Zorgketting

{tab= Zorgketting }

zorgkettingDe zorgketting van Secu is een slimme combinatie van een deurketting en een slot, die op de voordeur gemonteerd wordt. Bij normaal openen vanaf de binnenzijde blijft de deur op de vergrendelde ketting hangen en is die van buitenaf niet te ontgrendelen. Een sleutelhouder die van buitenaf de deur via het normale slot opent, kan vervolgens door de hand door de deur te steken de ketting met de sleutel ontgrendelen en zo de deur verder openen. Veilig binnen maar toch bereikbaar voor zorgverleners bijvoorbeeld. Bijzonder is verder dat de schakels van de ketting zijn gelast en dus steviger zijn dan normaal.

 

 

zorgketting-2

 

{tab= Meer informatie }

De zorgketting is leverbaar in een gelijk-sluitende en een verschillend-sluitende versie. U kunt deze zorgketting bestellen via onze zorg-en sleutelkluis website, via telefoon 0341 - 36 96 36 of via mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.

 


Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling