Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

Veerbuffer, de oplossig voor schuifdeuren

{tab= Nieuw bij Jecor: Veerbuffer, de oplossing voor schuifdeuren }

Veerbuffer

De ideale situatie is dat bij een geopende schuifdeur de doorgang maximaal benut kan worden. Wanneer een schuifdeur in de wand loopt, is de deurgreep niet meer toegankelijk om de deur te sluiten. Voor dit probleem is de veerbuffer de ideale oplossing! Deze wordt of in de wand of aan de achterzijde van de schuifdeur onzichtbaar gemonteerd.

 

De deur kan volledig geopend worden, deze verdwijnt in de wand en wordt door de veerbuffer vastgehouden. Als de deur weer gesloten dient te worden, dan volstaat een licht indrukken tegen de sluitzijde.


De zuigerstang van de veerbuffer wordt ingeschoven en de ingebouwde veer laat de deur met een kracht van maximaal 85N uit de wand komen, zodat de deurgreep weer toegankelijk wordt.


In de nis is hiervoor achter de geopende deur een ruimte van slechts 25 mm nodig. Aan het eind van de zuigerstang is een magneetje bevestigd waarop de deur in volledig geopende positie vaststaat. Als contraplaat dient een kleine metalen plaat (bijv. een onderlegering) geplaatst te worden, dit is niet nodig wanneer het om een stalen deur respectievelijk kozijn gaat.

 

veerbuffer-detail

 

Afmeting veerbuffer

 

 

afmeting-veerbuffer

 {tab= Meer informatie }

Voor meer informatie over de Veerbuffer (art.nr. 1197595) kunt u contact opnemen met tel. 0341 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.

 

 


Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling