Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

SKG Spiegels

{tab= Nieuw bij Jecor: SKG Spiegels}

veiligheidsspiegel

Veiligheid door overzicht

 

Als corporatie bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van de woningen en complexen in uw beheer. Daarbij is het van belang dat uw huurders ook een grote mate van veiligheidsbeleving ervaren. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) kan u daarbij helpen. In een woning met het Politiekeurmerk is de kans 90% kleiner dat er ingebroken wordt. Dat is voor veel bewoners een gerustellende gedachte.

 

SKG Spiegels bevorderen de openbare veiligheid

 

De eisen waaraan een SKG spiegel moet voldoen:

 

Brandbestendigheid
D.m.v. wegwerp- sigarettenaansteker met verstelbare vlamhoogte. Vlamhoogte ca. 4 cm bestand wil zeggen: zodra de vlam wordt weggenomen moet het vuur binnen 5 seconden doven. Tijd: 1 miniuut per plaats.

 

Weerstand tegen inslag
Op maximaal drie plaatsen op een volgens het montagevoorschrift gemonteerd product laat men een stalen kogel van 4,1 kg van een hoogte van 1600 mm vallen.

 

Weestand tegen slaggereedschap
Deze beproeving heeft uitsluitend tot doel het beproeven van de spiegel zelf.
Massa van de hamer incl. bevestigingsmiddel aan arm is 4,85 kg, valhoogte is 850 mm.
Weerstand tegen manuele aanval.
Spiegels dienen bestand te zijn tegen een mauele aanval met diverse gereedschappen waaronder schroevendraaiers, zakmes en diverse tangen. Deze aanval duurt 5 minuten.

 

 

veiligheidsspiegel-bol

 

Of het Politiekeurmerk moet zijn of gewoon voor om het hoekje te kijken. Jecor levert vanaf heden een groot assortiment veiligheidsspiegels en observatiespiegels voor de industrie en bouw.

 

{tab=Meer informatie}

 

Voor meer informatie over onze SKG Spiegels kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.


Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling