Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

SecuCare wandbeugels

 

{tab= SecuCare wandbeugels / wandgrepen }

Jaarlijks gebeuren er duizenden ongelukken met kinderen en ouderen in en om de woning. Bij ouderen gaat het meestal om uitglijden en vallen.
De gevolgen kunnen dramatisch zijn. De SecuCare wandbeugels verhogen de veiligheid in huis voor degenen die dat beetje extra ondersteuning kunnen gebruiken.

 

 secucare-wandbeugels

 

De SecuCare wandbeugels bieden die extra ondersteuning.
Uitgevoerd in geanodiseerd F1 met mat witte of hoogglans witte kappen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, daardoor is voor elke situatie een geschikte beugel leverbaar. De wandbeugels zijn bijvoorbeeld te gebruiken in sanitaire ruimtes, op de trap of bij de toegang tot de woning.

 

De SecuCare wandbeugels zijn zeer geschikt voor woningen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, zorginstellingen en openbare gelegenheden. Bij het design is rekening gehouden met intensief gebruik in alle omstandigheden.

 

Voordelen op een rij:

  • Stevige grip
  • Extra stevigheid door tussenschot in eindsteun
  • Eenvoudige montage
  • NEN-EN 12182

 

Verkrijgbaar in de lengtematen 400 en 500 mm
Glow in the dark ring verkijgbaar voor extra veiligheid in het donker

 

In onze webshop www.zorg-sleutelkluis.nl kunt u de SecuCare wandbeugels bestellen.

{tab=Meer informatie}

U kunt de SecuCare wandbeugels bestellen in onze webshop www.zorg-sleutelkluis.nl

 

Voor mer informatie over de SecuCare wandbeugels kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.


Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling