Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

Samenwerking met FSB

 

{tab= Jecor gaat samenwerking met FSB verder uitbreiden }

isis M100 FSBAl ruim 100 jaar ontwerpt FSB deurbeslag dat is gebaseerd op productinnovaties en nieuwe trends. Ook dit jaar biedt FSB oplossingen die niet alleen handzaam en innovatief zijn, maar ook moderniteit uitstralen en altijd voldoen aan de meest recente trends op het gebied van design en architectuur.

 

We willen u daarom graag vrijblijvend kennis laten maken met nieuwe productinnovaties van FSB. Het isis M100-systeem van FSB is een nieuw compact en eenvoudig elektronisch toegangscontrolesysteem. Door de eenvoudige montage en doordat geen software nodig is, is het isis M100-systeem bijzonder geschikt voor kleinere gebouwen. Het draadloze identificatiemedium wordt gemonteerd onder het rozet, waardoor het karakter van de deur en de uitstraling van de deurkruk behouden blijft.

 

Wij hopen u met de nieuwe brochures van FSB te inspireren en bij te dragen tot nieuwe ideƫen in uw omgeving, op het werk of gewoon thuis.

 

{tab= Meer informatie }

 

Download folder FSB isis M100 - de compacte instapoplossing (488 kb)

 

Voor meer informatie over de FSB producten kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.

 


Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling