Mail ons:         App ons: +31341369636

Volg ons              

Bel ons: 0341 - 36 96 36        Ma - vr:  7.15 tot 17.00 uur

Service 

Werkplaats Jecor ProfessioneelJecor Professioneel beschikt over een eigen werkplaats waar u terecht kunt voor al uw onderhoud en reparaties van uw elektrisch(hand)gereedschap. Doordat wij de reparaties zoveel mogelijk in onze eigen werkplaats verrichten, wordt de reparatietijd aanzienlijk bekort. Voor situaties dat de reparatie langer duurt dan gewenst, stelt Jecor Professioneel huurmachines ter beschikking, indien op dat moment voorradig.

 

Openingstijden 

Onze werkplaats is open van maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 17.00 uur. In overleg is het mogelijk dat wij uw te repareren gereedschap bij u komen ophalen en terug brengen.

 

Reparatievoorwaarden 

 • Bij reparatie wordt uitgegaan van de klachten welke zijn aangegeven bij het aanbieden van apparaat.
  Indien er geen of geen duidelijke omschrijving aanwezig is, worden de door de reparateur geconstateerde gebreken hersteld.
 • De prijs van de reparatie wordt vastgesteld op basis van gebruikte materialen, het aantal arbeidsuren en de kosten gemaakt door derden.
 • Op verzoek van de klant geeft de reparateur een prijsopgave met inachtneming van een marge van ± 10%.
 • A. Als bij onderzoek blijkt dat de prijs van reparatie hoger zal zijn dan de prijsopgave, dan wordt aan de klant gevraagd of hij/zij het artikel voor die hogere prijs wil laten repareren. In dat geval vindt reparatie pas plaats na toestemming van de klant.
  B. De klant kan eventueel van reparatie afzien en gedemonteerde apparaten worden in overleg met de klant gedeeltelijk of geheel weer gemonteerd. De klant betaalt dan alleen de onderzoekskosten ( € 20.00 ) en de eventuele retourkosten.
 • Deze onderzoekskosten worden geretourneerd bij aankoop van een vergelijkbare nieuwe machine.
 • Bij reparatie wordt alleen gebruik gemaakt van nieuwe onderdelen tenzij anders in
  overleg met de klant.
 • De reparatie zal op zodanige wijze worden uitgevoerd, dat het apparaat weer volledig aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften voldoet. Indien dit niet mogelijk is zal de monteur dit aan de klant meedelen en het apparaat niet repareren en afkeuren voor verder gebruik.
 • De reparateur is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies en uiterlijke schade aan de apparaten welke aangeboden worden ter reparatie, alsmede voor verlies van toebehoren en accessoires.
 • Na reparatie ontvangt de klant een reparatierapport inhoudende een korte omschrijving van de verrichte werkzaamheden en de vervangen onderdelen.

 

Onderzoekskosten : € 20.00
Arbeidsloon : € 43.00 p /uur

Alle prijzen zijn exclusief BTW, betalingen conform overeengekomen condities, indien hierover niets is overeengekomen, betaling contant.

BEDRIJFSVIDEOS

Bedrijfspresentatie Jecor Professioneel
Promotiefilm BusinessEvent 2013

OVERIGE WEBSHOPS

Sleutelkluisjes en deurcamera's
Veiligheids pictorgrammen
Signaalkleding / RWS kleding

OUTLET

Outlet elektrisch gereedschap
Outlet werkkleding
Outlet hang- en sluitwerk

ONZE HUISMERKEN:

logo Ironside
 Logo Kelfort
  logo Oxloc