Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

Paniekbeslag SKG** gecertificeerd

 

{tab= Nu ook bij Jecor verkrijgbaar: DX 7 paniekbeslag SKG** gecertificeerd }

DX7 paniekbeslagHerkent u het dilemma waar de regelgeving voor inbraakwerendheid en vluchtveiligheid met elkaar botsen? Wij kunnen u nu de oplossing bieden!

 

Met de DX 703 paniekbeslag komen inbraakwerendheid en brandveiligheid samen. Het beslag kan dan ook perfect toegepast worden op de nooduitgang van bijvoorbeeld banken of musea.

 

De testresultaten spreken voor zich.


Uit eerdere testen volgens de Engelse normering LPS1175 Klasse 4 was al gebleken dat dit beslag een inbraakpoging van maar liefst 30 minuten kan doorstaan (zie onderstaande video).
Na een manuele beproeving van 3 minuten door onderzoeksinstituut SKG mag de DX 703-serie paniekbeslag nu officeel het SKG** keurmerk voeren.

 

Technische gegevens

 

Download productblad (81 kb)

 

 

 

{tab= Meer informatie }

Voor meer informatie over het DX 7 paniekbeslag kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u knt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.


Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling