Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

Paniekslot dokterslot

{tab= Nieuw bij Jecor: Paniekslot (dokterslot) }

paniekslotPaniekslot type 3 (PZ krukgat 2-delig, schakelfunctie B)
Dit slot heeft 3 nachtschoot standen: buiten, neutraal (gelijk aan voorplaat) en naar binnen.

 

Functie binnenzijde:
Deurkruk aan binnenzijde. Door bediening van de deurkruk worden zowel de dagschoot als de (gesloten) nachtschoot teruggetrokken. De deur wordt afgesloten d.m.v. de dagschoot.

 

 

Functie buitenzijde:
Deurkruk aan buitenzijde. Door de nachtschoot het slot in te draaien (stand binnen) middels sleutelbediening (2 toeren/1 toer vanaf neutraal) kan de deur d.m.v. de deurkruk geopend worden. De deur is zodoende vrij toegankelijk. Indien de nachtschoot neutraal of naar buiten staat kan alleen middels sleutelbediening de deur geopend worden. Bij stand naar buiten van de nachtschoot is de deur uiteraard beter afgesloten.

 

  • Din 18250, klasse 4
  • Doornmaat 65, PC72
  • Voorplaat 235 x 24 rond

 

{tab= Detail tekening }

 

paniekslot_tek

 

{tab= Meer informatie }

Voor meer informatie over dit paniekslot kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook bij ons langskomen aan de Hoge Eng West 14 te Putten.


Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling