Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

NSF Foodline aersols

 

{tab=NSF Foodline aerosols}

Jecor brengt samen met Zettex al een aantal jaren diverse producten op gebied van lijmen, reiniging, smering en conserveringsmiddelen op de markt.

 

NSF gekeurde productenSpeciaal voor de foodbranche presenteren we onze nieuwe NSF gekeurde producten:

 

 • Siliconen spray 147096; Hoogwaardig smeermiddel met zeer lange standtijd. Vormt een schone, droge smeerfilm op de glijvlakken van productie- en verpakkingsmachines, transportbanen en transportsystemen in de producerende industrie en omgevingen waar levensmiddelen, medicijnen en dranken worden geproduceerd, verwerkt of verpakt worden.
  - NSF gecertificeerd voor gebruik in HACCP omgevingen
  - Droge smeerfilm vlekt niet is niet vet en stoot vuil en vocht af
  - Onschadelijk voor roestvrij staal en vrijwel alle rubbers en plastics

 • PTFE Oil 147095; Zeer duurzaam allround smeermiddel verrijkt met PTFE bestandsdelen. Inzetbaar als smeerolie voor vrijwel alle bewegende machine delen, kettingen, kabels etc. Ook toepasbaar in omgevingen waar voedselveilig gewerkt wordt.
  - Verdrijft vocht en voorkomt roest
  - Stoot vuil en stof af
  - Vermindering van wrijving & slijtage
  - Geschikt voor gebruik in HACCP omgeving

 • Multioil 147094; Hoogwaardig mulit purpose oil ontwikkeld voor het smeren en beschermen van zwaar tot extreem zwaar belaste, olie gesmeerde machinedelen zoals aandrijf-kettingen, tandwielkasten en geleidingen. Verrijkt met PTFE voor een groter smeercapaciteit en duurzaamheid. Vermindert het energieverbruik en verlengt de levensduur van onderdelen.
  - minder slijtage van kettingen en onderdelen
  - Weestaat water en voorkomt corrosie
  - Verlaagt het energieverbruik 

 • Profireiniger 147093; Zeer krachtige ontvetter voor gebruik in de voedingsmidelen industrie. Uitstekend geschikt voor het reinigen van sterk vervuilde onderdelen. Reinigt snel en efficient zware smeervetten, olien, vettigheid, vuil, grafiet- en koolstofresten. Verwijdert teer, verf, lijm, hechtmiddellen, bitumen, inkt verf op waterbasis en polymeren.
  - Laat geen residu na
  - Werkt snel en effectief
  - Breed inzetbaar
  - Geschikt voor gebruik in HACCP omgeving

{tab=Meer informatie}

Download productbladen NSF gekeurde producten (195 kb)

 

Voor meer informatie over deze NSF gekeurde productlijn kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 369636 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.

 

 

 


Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling