Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

Trap- en dorpelprofielen met NON-Slip-Safety Tape

{tab= Trap- en dorpelprofielen met NON-Slip-Safety Tape }

non-slip1-klWist u dat het risico op vallen "in huis" het grootst is op de vaste trap?

 

Uit onderzoek blijkt dat bij één op de drie valpartijen, in en om huis, de vaste trap hier de boosdoener is (cat. senioren 55+).

 

Met als gevolg......SpoedEisendeHulp (SEH): 6450 keer per jaar, ziekenhuisopnamen: 2100 keer per jaar, fatale afloop: 84 keer... per jaar. Alleen al door zo'n vaste trap! 

 

Jecor heeft een nieuw assortiment: NON-Slip-Safety producten.

Een complete serie traptrede- en dorpelprofielen die voldoen aan de strenge Amerikaanse normen, uitgevoerd met hoogwaardige, professionele "NON-Slip-Safety" type "High Track" (hoge slipweerstand). Te bestellen in allerlei uitvoeringen en kleuren.

De profielen zijn zelfs leverbaar in combinatie met High Track Glo-Brite vluchtroute-markering (glow-in-the-dark)! Een prachtig product om bijvoorbeeld toe te passen op trappen gelegen in vluchtroutes!

 

Trappen, op- en afstapjes in instellingen, openbare gebouwen, werkplaatsen etc. kunnen nu eenvoudig worden voorzien van "anti-slip" materiaal.

 

non-slip2 non-slip-globrite

 

{tab= Meer informatie }

Download uitgebreide folder Trap- en dorpelprofielen met NON-Slip-Safety Tape (2,4 mb)

 

Voor meer informatie over onze trap- en dorpelprofielen met NON-Slip-Safety Tape kunt u bellen met 0341 36 96 36 of mailen, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.

 

 


Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling