• 0341 36 96 36
  • +31 341369636
  • Ma -Vr : 07:00 - 17.00 uur (Nijkerk is geopend vanaf 08.00 uur)

Onze afdeling deuren en bouwbeslag is alleen te bezoeken op afspraak!!!!!

okt 04, 2021

Freely deurkruk, open-gemak

De nieuwe Freely deurkruk is perfect voor het openen van een deur met de arm of met de hand. Door de combinatie is het opengemak van een deur geoptimaliseerd. De open structuur van deze deurkruk geeft een mooi design mee die van de hand van Giulio Lacchetti komt.

Het design en de functie leent zicht perfect voor de toegangsdeur van bijvoorbeeld een tandarts- of dokterspraktijk waar een extra stukje hygiëne belangrijk kan zijn.

Vrijgevig en behulpzaam

De Freely is per definitie een open reflectie op het gebaar van het openen van een deur, als antwoord op de hedendaagse behoefte aan veiligheid en performance. De innovatieve vorm laat ruimte voor verschillende manieren van gebruik, waarbij gebruik wordt gemaakt van het ontwerp dat grip vermijdt ten gunste van alternatieve openingsmethoden, zoals het gebruik van de elleboog.

Sober en essentieel

Freely combineert vrijelijk een sterke esthetische impact en functionele kenmerken door een perfect ergonomisch en onopvallende vorm.

Deze bestaat uit enkel een bochtig element waarvan de centrale opening het onderscheidende kenmerk is. Door zijn elegante uiterlijk kan hij in elke omgeving worden gebruikt, zowel openbaar als privé.