• 0341 36 96 36
  • +31 341369636
  • Ma -Vr : 07:00 - 17.00 uur (Nijkerk is geopend vanaf 08.00 uur)

Jecor Professioneel blijft geopend  maar gezien de nieuwe corona maatregelen moeten wij helaas onze showrooms sluiten voor particulieren.

Heeft u een verwijzing van 1 van onze klanten gekregen voor een bezoek aan onze afdeling deuren en bouwbeslag dan kan dat alleen op afspraak!!!!!

aug 31, 2020

Skantrae NEXT: de nieuwe generatie voordeuren

Een voordeur met een hoge isolatiewaarde, minder krimp- en zwelgedrag, licht in gewicht en minder gevoelig voor weersomstandigheden: dat is Skantrae NEXT. Skantrae buitendeuren die het NEXT label dragen, bestaan uit een unieke plaatconstructie met een isolerende binnenkant van aluminium platen. De kern wordt gevormd door een XPS hardschuim plaat die veel voordelen heeft: drukvast, vochtbestendig, licht van gewicht en een hoge isolatiewaarde. Met een Skantrae NEXT buitendeur kiest u voor maximaal wooncomfort en een lager energieverbruik.

Het verschil zit niet altijd aan de buitenkant:

 Doordat er lichte materialen worden gebruikt voor een NEXT voordeur, is deze zeer gemakkelijk af te hangen en ideaal in gebruik. Een groot verschil ten opzichte van een zware massieve hardhouten buitendeur. De aluminium platen zorgen voor een hoge vormstabiliteit waardoor eventueel krimp- en zwelgedrag veel minder voorkomt. Dit betekent ook minder onderhoud! Op alle NEXT buitendeuren geeft Skantrae dan ook 10 jaar garantie.

Skantrae NEXT buitendeuren vind je in verschillende stijlen. Bekijk hiervoor de series EntranceEleganceVillage, en Nova.