• 0341 36 96 36
  • +31 341369636
  • Ma -Vr : 07:00 - 17.00 uur (Nijkerk is geopend vanaf 08.00 uur)

Jecor Professioneel blijft geopend  maar gezien de nieuwe corona maatregelen moeten wij helaas onze showrooms sluiten voor particulieren.

Heeft u een verwijzing van 1 van onze klanten gekregen voor een bezoek aan onze afdeling deuren en bouwbeslag dan kan dat alleen op afspraak!!!!!

feb 18, 2020

Jecor Professioneel bedrijfskleding

Wij hebben besloten om onze afdeling bedrijfskleding onder te brengen bij Jecor Professioneel Techniek en Bouw, dus de ingang voor de bedrijfskleding is nu via de hoofdingang van Jecor Professioneel in Nijkerk. Hiermee is het voor u gemakkelijker gemaakt door alles in één ruimte onder te brengen. U vind de bedrijfskleding afdeling op de eerste verdieping.

Jecor Bedrijfskleding heeft een grotere ruimte betrokken om ons assortiment beter aan u te kunnen presenteren. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit:

Bedrijfskleding, brandvertragende kleding, reflectiekleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, valbeveiliging (keuren valbeveiliging), otoplastiek, kleding voorzien van bedrijfslogo's (bedrukken, borduren en zeefdruk)

Bekijk hieronder de video van de nieuw ingerichte afdeling bedrijfskleding in onze vestiging in Nijkerk