• 0341 36 96 36
  • +31 341369636
  • Ma -Vr : 07:00 - 17.00 uur (Nijkerk is geopend vanaf 08.00 uur)

Onze afdeling deuren en bouwbeslag is alleen te bezoeken op afspraak!!!!!

mrt 16, 2020

Maatregelen inzake Coronavirus

Beste relatie,

In deze periode met onzekerheid en veelal meer vragen dan antwoorden over gezondheid en veiligheid, proberen we, als Jecor Professioneel B.V., binnen de huidige mogelijkheden onze kernactiviteiten voort te zetten.

Dat wil zeggen onze afspraken na te komen en relaties te voorzien van het juiste product op het juiste moment op de afgesproken plaats.

We gaan dit op onze gebruikelijke manier zo goed mogelijk waar maken.

Intern hebben we werkwijzen en protocollen, daar waar dat nodig en mogelijk is, aangepast. Bevoorrading door onze leveranciers van ons bedrijf lijkt op dit moment door te gaan.

U kan via telefoon (0341 369636), webshop (www.shop.jecor.nl), e-mail () en whats app ( 0341 369636) ons op de gebruikelijke wijze en tijden bereiken.

Bestellingen worden op de gebruikelijke wijze aan u geleverd.

Via onze afhaalbalies en afhaalkluizen in zowel Nijkerk als Putten zijn onze goederen af te halen.

Zoals vermeld hebben we organisatorisch en hygiënische maatregelen getroffen omdat we uw gezondheid en die van onze collega’s zeer belangrijk vinden.

Via telefoon, webshop, e-mail en whats app kan u ook uw bestelling bij ons plaatsen, die wij na bevestiging van ontvangst aan u, binnen een half uur voor u zowel in de afhaalkluis in Nijkerk als in Putten kunnen plaatsen, waardoor het fysieke contact met elkaar tot het minimum wordt beperkt.

Mocht u enige overlast ervaren dan hopen we oprecht dat u begrip heeft voor de huidige situatie. Met elkaar deze periode van onzekerheid en onduidelijkheid weer snel achter ons kunnen laten om weer sterker “de normale gang van zaken” op te kunnen pakken is onze grote wens.

Met hartelijke groet namens alle Jecor Professioneel medewerkers.