Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

Jecor renovatieslot 600 serie LV

{tab= Jecor renovatieslot 600 serie LV }

Jecor renovatieslot 600LVSpeciaal voor de onderhouds- en vervangingsmarkt heeft Jecor het Nemef slot uit de 600 serie met een lange voorplaat terug gebracht op de markt.

Regelmatig kwam uit de markt de vraag of dit slot nog leverbaar was, vandaar dat Jecor heeft besloten dit slot zelf te laten produceren.

 

Het slot is volledig gelijkwaardig aan de Nemef 600 serie alleen de voorplaat heeft een maat van 260 x 20 mm.

 

Zowel het wc- badkamer slot 644LV als het cilinder dag- en nachtslot 649LV ligt op voorraad.

Het slot 649LV kan ook gebruikt worden als loop en via een inzetstuk als klavier dag- en nacht.

 

{tab=Meer informatie}

Voor meer informatie over dit renovatieslot kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook bij ons langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.


Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling