Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

Het ARBO besluit en lucht snelkoppelingen

 

{tab=Het enige alternatief in lucht snelkoppelingen}

Prevost lucht snelkoppelingenWat verlangt de ARBO wet van u m.b.t. tot perslucht veiligheid ?

Het draait hoofdzakelijk om artikel 3.17 van het ARBO besluit: Voorkomen van gevaar door voorwerpen, producten, vloeistoffen of gassen te worden getroffen. “Het gevaar te worden getroffen of geraakt door voorwerpen, producten of onderdelen daarvan dan wel vloeistoffen of gassen, of het gevaar bekneld te raken tussen voorwerpen, producten of onderdelen daarvan, wordt voorkomen en indien dat niet mogelijk is zoveel mogelijk beperkt.”Als u met veiligheidskoppelingen en slangbreuk-beveiligers werkt, voldoet u aan het ARBO-besluit.

 

Waarom risico lopen als er componenten (snelkoppelingen & slangbreuk-beveiligers) zijn die uw />systeem laten voldoen aan alle veiligheidseisen?

Met deze producten zult u niet alleen veiliger werken maar ook veel kosten besparen door betere standtijd en minder tot geen lekkage. Kies dus voor snelkoppelingen en slangbreuk-beveiligers conform het ARBO besluit en ISO 6150 en ISO 4414.

 

Het enige alternatief: Prevost lucht snelkoppelingen

 

  • 5 jaar garantie
  • extreem laag drukverlies
  • blijvend lekvrij door geharde steeknippels
  • veilige werkplek conform ARBO en ISO 4414
  • leverbaar in alle gangbare profielsoorten zoals: ORION en EURO
  • zeer eenvoudige montage

 

 

 

{tab= Video's }

 

 

 

{tab= Meer informatie }

 

Download folder arbo besluit (626 kb)

 

Voor meer informatie over deze lucht snelkoppelingen kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.

 


Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling