Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

Jecor qKey

 

{tab= De veilige oplossing voor sleutelbeheer in de thuiszorg }

Jecor heeft een samenwerking met Ubiqu voor het veilig oplossen van sleutelproblematiek in de thuiszorg.

 

U weet als geen ander dat sleutelbeheer in de thuiszorg een lastige, complexe en tijdrovende zaak is. Als sleutels op een centrale locatie beheerd worden, gaat veel tijd verloren met halen en brengen. En sleutels die verloren worden geven stress, gedoe en onveilige situaties op, voor zowel zorgverleners als cliënten.

 

Sleutelkluisjes lossen maar een deel van dit probleem op: ze reduceren de sleuteltijd, maar zijn inbraakgevoeilig en zorgverleners vergeten soms de sleutels terug te hangen. Bovendien kan een moedersleutel voor sleutelkluisjes nog steeds kwijt raken.

Qkey is een eenvoudig en veilig elektronisch toegangssysteem dat de sleutelproblematiek oplost. Door qKey is halen, documenteren, brengen en beheren van (moeder)sleutels niet meer nodig. Sleuteltijd bestaat hierdoor niet meer.

 

qkey sleutelbeheerHoe werkt qKey

 

Het qKey slot wordt geïnstalleerd op de voordeur van de cliënt. de zorgmedewerker kan met de app op zijn of haar telefoon de deur openen, op die momenten dat geplande of ongeplande zorg verleend wordt.

Via een online dashboard worden de toegangsrechten beheerd. Zorgverleners krijgen voor een afgebakende periode toegang tot de deur. Cliënten en eventuele mantelzorgers hoeven niet hun telefoon te gebruiken, maar krijgen een elektronische sleuteltag waarmee zij altijd de deur kunnen openen.

elke keer als een deur geopend wordt met qKey, wordt dit geregistreerd in het online dashboard.

 

Snelle installatie

 

Jecor komt langs bij een nieuwe sleutelcliënt en installeert binnen tien minuten het qKey systeem in de woning. Hiervoor wordt de bestaande cilinder in het slot vervangen door een elektronische cilinder en een elektronisch kastje in het stopcontact. QKey kan op elke deur aangebracht worden, ook op portiekdeuren, centrale deuren, oudere deuren en deuren met oplegsloten.

De qKey app wordt op de telefoon van de zorgmedewerkers geïnstalleerd. Dit kan op alle gangbare modellen, ook oudere modellen. De cliënt en mantelzorgers kunnen kiezen of zij ook van de app gebruik willen maken of van een elektronische sleuteltag.

Wanneer de cliënt uit zorg gaat is het systeem eenvoudig en onzichtbaar te verwijderen en te hergebruiken.

 

Veilig en betrouwbaar

 

Jecor begrijpt dat aan veiligheid van sloten geen concessies gedaan kunnen worden, zeker wanneer het gaat om kwetsbare sleutelcliënten. Daarom is de cilinder van het qKey-slot SKG gecertificeerd en is de software van het systeem beveiligd met militaire versleutelingstechnieken. QKey werkt altijd, ook als er een stroomstoring is of als de telefoon tijdelijk geen verbinding met internet kan maken. ook extreme weersomstandigheden, zoals strenge vorst, hebben geen invloed op de betrouwbaarheid van het qKey systeem.

De centrale toegangsregistratie in het online dashboard garandeert dat niemand onopgemerkt qKey kan gebruiken.

 

Met qKey bespaart u tijd en geld!

 

Jecor qKey geeft thuiszorgorganisaties tijdsbesparing, flexibiliteit in de zorgplanning en een hogere medewerkerstevredenheid. Hierdoor neemt de productiviteit zoveel toe dat per medewerker per dag gemiddeld een extra cliënt kan worden ingepland. Vanaf dag één verdient de qKey zich dus dubbel en dwars terug! U betaald maandelijks voor qKey een vast bedrag. Hierdoor zijn geen investeringen vooraf nodig en is het kostenplaatje altijd overzichtelijk.

 

{tab= voordelen }

 

  • qKey is een eenvoudige oplossing voor sleutelbeheer in de thuiszorg
  • qKey is veilig en betrouwbaar onder alle omstandigheden
  • qKey verhoogt de medewerkerstevredenheid
  • qKey verhoogt de productiviteit vanaf dag één
  • qKey maakt een dynamische en flexibele planning mogelijk
  • qKey maakt financiële investeringen voor sleutelbeheer onnodig
  • qKey verdient zich meer dan terug
  • qKey is eenvoudig aan te brengen, onzichtbaar te verwijderen en te hergebruiken

 

{tab= Meer informatie }

Voor meer informatie over de qKey kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail

 

 

 


Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling