Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

informatie avond Keylite dakramen

{tab= Informatie avond over Keylite dakramen }

keylite-dakramen-klMet de nieuwste ideeën op het gebied van ontwerp, techniek en materiaal heeft Keylite een nieuw, innovatief dakvenster en toebehoren ontwikkeld.

 

Het Keylite dakraam biedt vele voordelen. Uniek zijn de voorgemonteerde gepatenteerde Flick Fit bevestigingsbeugels. Het Keylite dakraam is eenvoudig te plaatsen vna binnenuit zonder het glas te verwijderen, dit levert een behoorlijke tijdwinst op.

Het assortiment van Keylite dakramen is zeer uitgebreid. De vele maten zijn leverbaar in zowel standaard grenen als strakke onderhoudsarme witte afwerking. Uniek is de mogelijkheid van klassiek zwarte buitenbekleding van het Keylite Dakvenster.

 

Uiteraard is voor ieder Keylite dakraam een gordijn of insectenhor verkrijgbaar, daarnaast is het integrale vouwgordijn uniek. Alleen Keylite heeft de mogelijkheid om het vouwgordijn tussen de dubbele beglazing te leveren. Dit gordijn blijft schoon, stofvrij en beschadigt niet. De toch al prima isolatiewaarde van het glas wordt door het integrale gordijn verhoogd!

 

Nieuwsgieirig geworden naar de Keylite dakramen?

 

Bezoek onze informatieavond, maandag 8 april 2013 aan de Hoge Eng West 14 te Putten, aanvang 19.30 uur

 

Jecor zorgt uiteraard voor een hapje en een drankje.

 {tab= aanmelden voor deze avond }

Aanmelden voor deze avond uiterlijk 28 maart 2013

 

Klik hier om naar aanmeldformulier te gaan.

 


Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling