Dulimex raamsluiting

Afdrukken

Dulimex raamsluiting

Beter beveiligd met de kortste DX raamuitzetter SKG**

Dulimex raamsluiting

Veel inbrekers komen binnen via het bovenlicht: het kleine raampje boven een raam of deur. Vaak staat het bovenlicht op een kier of is het op een heel eenvoudige manier vergrendeld. Voor inbrekers is het vrij gemakkelijk het bovenlicht te forceren en te openen, vooral als een kliko of ladder in de buurt is waar ze op kunnen staan. Via het bovenlicht kan de deur of raam worden geopend wanneer de sleutel nog in het slot zit. Wanneer het bovenlicht groot genoeg is kan de inbreker zelfs naar binnen klimmen.

Oplossing?

Beveilig het bovenlicht met een DX raamuitzetter wegdraaibaar SKG**® en sluit altijd uw ramen en deuren wanneer u de deur uit gaat!

Klepraam met barrière stang

Een veelgebruikte beveiliging op bovenlichten is de barrièrestang. De barrière stang voorkomt dat een inbreker naar binnen kan klimmen. Veilig, maar om het bovenlicht helemaal veilig te maken is het afsluiten van het bovenlicht met een raamuitzetter wegdraaibaar SKG**® aan te bevelen. Dit wordt nog wel eens na gelaten omdat de ruimte tussen het kozijn en de barrière stang vaak te klein is om een standaard SKG raamuitzetter wegdraaibaar te plaatsen.

Dulimex heeft de oplossing!

Het assortiment raamuitzetters wegdraaibaar SKG** is aangevuld met een type met de kortste hendel in de markt:

De minimaal benodigde ruimte tussen kozijn en barrière stang hoeft slechts 14 cm te zijn en dat is voldoende voor het goed functioneren van dit type SKG raamuitzetter wegdraaibaar. De raamuitzetter is in RVS/antraciet uitvoering verkrijgbaar en is perfect te combineren met onze andere raamsluitingen en –uitzetters.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Dulimex raamsluitingen kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 - 36 96 36, via Whatsapp: 0622296460 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Putten aan de Hoge Eng West 14 of in Nijkerk aan de Tijsselingstraat 2.