Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

DTS Onderdorpels

{tab= DTS Onderdorpels }

dts-onderdorpelNieuw bij Jecor: DTS Onderdorpels op maat:

 

  • Zeer duurzaam
  • Makkelijk te verwerken
  • Snelle levertijden

 

DTS® laag-reliëfdorpels brengt een totaal nieuwe dorpel op de markt (geoctrooieerd).


Deze dorpel is vervaardigd van een zeer sterke hollodeen® kunststof, die het mogelijk maakt te voldoen aan de eisen zoals gesteld in het nieuwe bouwbesluit.
Een kozijn waaraan een DTS® Komogecertificeerde onderdorpel is gemonteerd kan voldoen aan WEERSTANDSKLASSE II.

 

 

De dorpels worden geleverd met voorgemonteerde neuten, die zo zijn uitgevoerd dat een eenvoudige montage in de fabriek mogelijk is.

 

Bij bestelling worden de gegevens in een automatisch verwerkingssysteem ingevoerd, zodat de neuten daadwerkelijk exact kunnen aansluiten op de stijlen. Deze manier van werken draagt er tevens toe bij, dat korte levertijden gehanteerd kunnen worden. Met dit systeem behoort het afkitten t.p.v. de stijlen tot het verleden, doordat de neut is voorzien van een afsluitende pakking. De dorpels zullen worden voorzien van een label waarop staat voor welke order en voor welk kozijnmerk ze bestemd zijn. De dorpels worden compleet geleverd inclusief DTS® Torxbouten en de isolerende pluggen, doch exclusief tocht/slijtstrippen.
dts-onderdorpel2
Deze dorpels vallen binnen het kader van DUBO Bouwen:

- Het materiaal kan voor 100% weer een zelfde dorpel hergebruikt worden.
- Wind- en waterdicht tot 550 Pa.
- Het gebruik van kit wordt tot een minimum beperkt.
- Bij verbranding komen er geen schadelijke stoffen vrij.
- Geen koude brug.
- Met de nieuwe DTS®ReFlex dorpel is upgrading van bestaande (deur)kozijnen kinderspel .

 

 

 

 

 

 

 

{tab= Meer informatie }

 

Download onze complete folder DTS Onderdorpels (1,8 MB)

 

Wilt u meer informatie over de DTS Onderdorpels dan kunt met ons contact opnemen via tel. 0341 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.

 
Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling