Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

Doorsafe 5000 / 5100

 

{tab= Doorsafe 5000 / 5100 }

Audio/video GSM deurtelefoon: onderweg telefonisch praten met, en zien (alleen bij de Doorsafe 5100) wie er thuis aanbelt.

 

Doorsafe 5000 draadloze koppeling van de Doorsafe aan een smartphone. In het kort: Er wordt aangebeld en vervolgens kunt u via uw smartphone de aanbeller zien (alleen bij de 5100) en met hem/haar praten.

 

Doorsafe 5000
Doorsafe 5100

 

Doorsafe 5000
Doorsafe 5100

 

  • Na het aanbellen wordt de aanbeller doorverbonden met uw mobiele of vaste telefoon
  • Type 5000: U kunt met de aanbeller praten thuis of onderweg (audio calling).
    Type 5100: U kunt de aanbeller zien (video-calling) en/of met de aanbeller praten (audio calling); video calling werkt alleen wanneer uw mobiele telefoon geschikt is voor videobellen (iPhone: wel audio, geen video).
  • Werkt met een pre of postpaid mini SIM-card, alle providers zijn mogelijk (SIM-kaart in niet inbegrepen)
  • Met deur-open functie (werkt alleen i.c.m. elektrisch slot)
  • Geschikt voor zowel opbouw- als inbouwmontage. Eenvoudig zelf te installeren.
  • Type 5000 wordt geleverd inclusief RVS beschermkap tegen vandalisme en tegen weersinvloeden (bij type 5100 is deze beschermkap als extra optie verkrijgbaar)

De Doorsafe DS 5000 / 5100 is niet alleen geschikt  voor de particuliere markt (bijv. twee-verdieners die overdag "nooit" thuis zijn), maar ook voor kleine zakelijke markt (bijv. ZZP'ers, kleine bedrijven die overdag ook iemand aan de voordeur te woord willen staan terwijl ze elders aan het werk zijn). Is gewoon ook een gadget!

 

Wordt geleverd met Nederlandstalige gebruikersaanwijzing.

 

{tab=Meer informatie / bestellen}

 

De Doorsafe 5000 en Doorsafe 5100 zijn te bestellen op onze zorg-sleutelkluis.nl webshop, hier vind u ook uitgebreide technische gegevens van de Doorsafe.

 

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met ons via tel. 0341 - 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.

 


Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling