Mail ons:         App ons: +31341369636

Volg ons              

Bel ons: 0341 - 36 96 36        Ma - vr:  7.15 tot 17.00 uur

Hang- en sluitwerk ramen

Ventic Solar kettingmotor

De nieuwe Ventic Solar kettingmotor voor diverse daklichten en uitzetramen, is 'werelds eerste kettingmotor met geïntegreerd solar zonnepaneel. Geen ingewikkelde montage of kostbare installatie, maar geheel draadloos. De Ventic Solar wordt standaard geleverd inclusief een handzender, zodat bediening overal vanuit uw huis kan plaatsvinden.

Raamuitzetters verstelbaar

Een breed programma raamuitzetters verstelbaar voor de toepassing op naar buitendraaiende houten ramen. Verkrijgbaar in één standaard maat, onderscheiden de raamuitzetter zich door 4 unieke finishes en een eigentijdse vormgeving.

Telescopische raamuitzetters

Een compleet assortiment telescopische raamuitzetters voor zowel ramen als deuren. De telescopische raamuitzetters zijn geschikt voor zowel binnen- als buitendraaiende situaties.

Een breed programma raamuitzetters wegdraaibaar voor de toepassing op naar buitendraaiende (houten) klepramen en uitzetramen. Verkrijgbaar in één standaard maat, onderscheiden de raamuitzetters zich door 5 unieke finishes en een eigentijdse vormgeving.

Habo raambeslag

Het grote voordeel van de HABO espagnoletten betreft de universele toepassing. Ongeacht of u nu een voorkeur heeft voor draai-, stolp-, uitzet- of valramen; ieder raam voorzien van HABO espagnoletten beantwoordt aan alle eisen die NEN-norm 5096 uit oogpunt van inbraakwerendheid stelt (klasse 2).

Een uitgebreid en op elkaar afgestemd programma raambeslag. Het programma is, door haar finishes, design en toepassingsmogelijkheden, perfect in combinatie met elkaar te gebruiken.