Mail ons:         App ons: +31341369636

Volg ons              

Bel ons: 0341 - 36 96 36        Ma - vr:  7.15 tot 17.00 uur

Hang- en sluitwerk deuren

Oxloc profielcilinders & sluitsystemen

Met de komst van de O9, O8 en O7 profielcilinderseries speelt Oxloc in op de veranderende inbraakmethodes (kerntrekken) en de hieruit voortvloeiende keuringseisen (SKG***).

Samen met de O6 en O5 series biedt Oxloc meer dan ooit voor elke situatie een passende oplossing en vele aanvullinde mogelijkheden.

Ons assortiment elektrische vergrendelingen.

HMB balkespagnolet opbouw

Zowel bij woning- als utiliteitsbouw (nieuwbouw en renovatie) kunnen de HMB Balkespagnolet breed worden toegepast. De Balkespagnoletten zijn leverbaar in standaard uitvoeringen voor dubbele, naar binnen- en buitendraaiende, ramen en deuren.

Woningbouwsloten

Compleet overzicht van onze woningbouwsloten.

Oxloc projectsloten

Compleet overzicht van de Oxloc projectsloten, deze zijn zeer geschikt voor toepassing bij binnendeuren in de utiliteitsbouw en algemene deuren in de woningbouw complexen.

Anti-panieksluitingen

Wanneer de nood hoog is, mag een deur geen obstakel zijn om een gebouw te kunnen verlaten. De vluchtdeur garandeert een veilige uitweg!!!!!

Ook op het gebied van vluchtdeuren hebben wij de juiste oplossing!

In onze folder vind u ons assortiment met o.a. Exit Control, opbouw en inbouwpanieksluitingen t.b.v. enkele en dubbele deuren en nooduitgang beveiligers.

Zoekt u een speciale oplossing en ziet u deze niet in onze folder staan, aarzel dan niet

en neem contact met ons op.