Mail ons:         App ons: +31341369636

Volg ons              

Bel ons: 0341 - 36 96 36        Ma - vr:  7.15 tot 17.00 uur

Deurbeslag

De 2250 serie bestaat uit een specifiek samengesteld assortiment RVS en zwart deurbeslag t.b.v. de woningbouw.

Compleet assortiment Axa aluminium deurbeslag

Chemin de fer betekent “weg van ijzer”. Naar dat model heeft Jecor een heel assortiment beschikbaar variërend van deurkrukken, voordeurknoppen, veiligheid deurbeslag, toiletsluitingen, raambeslag  tot meubelknoppen en –grepen in de finish Rvs of zelfs in de kleur zwart!

Black-line bouwbeslag

Het ruime assortiment zwart bouwbeslag biedt de oplossing voor iedere woning of project!

Aluminium veiligheidsbeslag vastdraaibaar 40 mm

Glijlagers; hoger draagvermogen - Dievenpen; minder werk op de bouwplaats - Unieke pen; zorgt voor extra montagegemak - Niet bandstijf; betere krachtverdeling - Uitzakbeveiliging zonder bandstijfheid

Algemene informatie en onderhoudsadviezen deurbeslag

 Met het bouwbeslag van Jecor Professioneel verfraait u uw woning voor langere tijd. Bouwbeslag is een gebruiksartikel dat u dagelijks in uw handen heeft. Het behoeft dan ook onderhoud.

Jecor vingerbeschermingsprofielen

Een overzicht van alle door Jecor Professioneel leverbare vingerbeschermingsprofielen.

Doordacht deurconcept

Minder is meer: in bijvoorbeeld de vorm van wandvlakke, verdekte deuren worden door Jecor uitgedachte producten geleverd die voortaan rekening houden met de wens van de architect en opdrachtgevers.
Jecor is ervan overtuigd dat het minimalistisch design de hedendaagse architectuur- en interieurwereld heel wat nieuwe inspiratie geeft voor een breed scala van toepassingen.