Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

Deursluiter DIREKT

{tab= Nieuw bij Jecor: Deursluiter DIREKT }

Deursluiter DIREKT De deursluiter voor toegangshekken.

 

De Jecor deursluiter DIREKT is de prijsgunstige oplossing, om toegangshekken bij afgerasterde terreinen, bijv. kleuterscholen, scholen maar ook voor eenvoudige tuinhekken, altijd betrouwbaar en gelijktijdig geremd te laten sluiten. De deursluiter voorkomt, dat het hek, zoals bij een normale sluitveer, te snel dicht gegooid kan worden. Ook wordt, doordat het gehele sluitproces geremd verloopt de kans op ongelukken, bijv. ingeklemde vingers, gereduceerd. Daarnaast zorgt de deursluiter er ook voor dat het hek niet tegen de persoon staat van de passant. De DIREKT zorgt ervoor, dat de deur altijd gesloten wordt en dat men er op deze manier zeker van kan zijn dat bijv. kinderen of dieren niet zomaar weg kunnen lopen.

 

 

De DIREKT is net als de gebruikelijke sluitveren zeer eenvoudig te monteren. Maar is in tegenstelling tot deze sluitveren wel trappeloos instelbaar.

 

De DIREKT is geschikt voor toegangshekken zowel met standaard scharnieren, als ook oploop-scharnieren en schroef-oogscharnieren.

 

Afhankelijk van de deurafmeting en scharnierpositie, kan gekozen worden voor een DIREKT 150 of DIREKT 200.

 

Technische gegevens:

 

Oppervlakte zuigerstang

verchroomd of RVS

Oppervlakte cilinder/buis

staal met krimpfolie zwart/wit, of RVS

Openingshoek

tot max. 110°

Gewicht per deurvleugel

tot 100 kg afhankelijk van model

Max. afmetingen deurvleugel

hoogte tot 2500 mm, breedte 750 mm - 1500 mm

Sluitkracht

afhankelijk van toepassing ca. 10 - 60 Nm

Sluitsnelheid

trappeloos instelbaar

 

 

 

 

 

 

 

 

direkt-deurblad

direkt-deurpost

 

 

 

 

 

 

 

 

Bevestiging aan deurblad

Bevestiging aan de deurpost

 

 

{tab= Meer informatie }

De deursluiter DIREKT is leverbaar in zwart (art.nr. 1197581), wit (art.nr. 1197611), verzinkt (art.nr. 1197582), RVS (art.nr. 1197612).

 

Voor meer informatie  over de deursluiter DIREKT kunt u contact opnemen met tel. 0341 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.


Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling