Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

deuropeningsbegrenzers

{tab= Nieuw bij Jecor: Deuropeningsbegrenzers }

openingsbegrenzerDeuropeningsbegrenzers met hydraulische einddemping in openingsrichting

 

Met een Jecor deuropeningsbegrenzer ontstaat er een veiligere situatie, waarbij niet aan toegankelijkheid hoeft te worden ingeleverd. Bij een normaal opendraaiende deur is er nagenoeg geen weerstand merkbaar. Echter wanneer de deur openstaat (bijv. door de wind of baldadigheid), dan wordt de openingssnelheid hydraulisch afgeremd en de openingshoek begrensd. Door het afremmen van de openslaande deur worden de deur en het beslag gespaard. Onder normale omstandigheden kan de deur zonder extra krachtinspanning geopend en gesloten worden. Wanneer u de deur vast wil zetten, in de eindpositie, kiest u voor een openingsbegrenzer met mechanische vaststelling.

 

De Jecor openingsbegrenzers met oliedemping worden o.a. toegepast bij situaties, waar een deurbuffer op de grond niet mogelijk is. Dit is vaak het geval in ziekenhuizen of openbare gebouwen, om de kans op een ongeval te minimaliseren. Bij naar buiten openende deuren voorkomt de openingsbegrenzer, dat de deur door een windvlaag uit de hand wordt gerukt en zo beschadigd raakt.

 

{tab= Meer informatie }

Tot 50 kg verzinkt + vaststelling (art.nr. 1197709)

Tot 100 kg verzinkt + vaststelling (art.nr. 1197710)

 

Voor meer informatie over onze deuropeningbegrenzers kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 36 96 36 of via e-mail, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom aan de Hoge Eng West 14 te Putten.

 

 


Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling