Dag- en avond bezorging

Afdrukken

Nieuw: Dag- en avond bezorging!

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Auto's Jecor Professioneel

Nieuw: Dag- en avond bezorging!

U bent al gewend dat wij uw bestelling van maandag tot en met vrijdag, vijf dagen in de week zonder verzendkosten op locatie bezorgen in de regio rond onze vestigingen.

Vandaag bestellen is morgen leveren! (mits artikelen op voorraad)

Om u nog beter van dienst te zijn gaat Jecor Professioneel starten met een extra dag- en avond bezorging in de regio rond onze vestigingen.

Bij het plaatsen van een order hoeft u alleen door te geven van welke levering u gebruik wilt maken. Wij bezorgen uw bestelling op de aangegeven locatie en zonder verzendkosten.

Met deze extra bezorgingen wil Jecor Professioneel u als klant nog meer toegevoegde waarde bieden zodat u meer en efficiƫnter met uw werkzaamheden kan doorgaan.

Soorten bezorging, op werkdagen:

Binnen regio:

Standaard levering: Bestellingen die voor 16.30 uur zijn geplaatst worden in principe de eerst volgende werkdag geleverd

Dag levering: Bestellingen die voor 09.00 uur zijn geplaatst worden in overleg met de verkoper voor 17.00 uur of voor 22.00 uur dezelfde dag geleverd.

Avondlevering: Bestellingen die voor 17.00 uur zijn geplaatst worden in overleg met de verkoper voor 22.00 uur dezelfde dag geleverd op de aangegeven locatie.

 

Buiten regio:

Standaard levering: Bestellingen die voor 15.30 uur zijn geplaatst worden dezelfde dag nog verstuurd. (Deze bestellingen worden belast met verzendkosten).

Bezorgingsgebied

Bezorgingsgebied Jecor

Meer informatie

Voor meer informatie over onze bezorgingen kunt u contact met ons opnemen via tel. 0341 36 96 36, via Whatsapp: +31341369636 of via e-mail.