Jecor Professioneel is het adres voor al uw gereedschappen, ijzerwaren, werkkleding, deurbeslag, binnendeuren, zoldertrappen, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten.

Slider

Brandwerend hang- en sluitwerk

{tab= Nieuw bij Jecor: Brandwerend hang- en sluitwerk }

Brandwerend hang- en sluitwerk Bij de montage van brandwerende deuren worden ook aan het hang- en sluitwerk eisen gesteld.

 

Zo moeten slotkasten en scharnieren worden ingepakt met expanderend materiaal. Op deze wijze wordt het zogenaamde "strijkijzereffect" voorkomen, de metalen slotkasten en scharnieren worden zo gesepareerd van het houten deurblad waardoor het ongewenste "inbranden" van de metalen delen op het deurblad maximaal wordt voorkomen.

 

Dat er eisen zijn weten we "maar waar kan je deze producten vinden?" dat was de vraag vanuit de markt. Vandaar dat Jecor een programma heeft van deursloten en scharnieren die zijn bekleed met een brandwerend plaatje.

 

 

Hieronder een overzicht van ons programma:

 

  • Project slot 600/2400 serie. RVS voorplaat (loop, d+n en v+b)
  • Kogelscharnier verzinkt 89 x 89 mm ronde hoek
  • Kogelscharnier RVS 89 x 89 mm ronde hoek
  • Kogelpaumelle verzinkt 89 x 89 mm ronde hoek
  • Kogelpaumelle RVS 89 x 89 mm ronde hoek

 

Deursloten 1200 serie op aanvraag.

 

Vraag een vrijblijvende offerte per mail aan.

 


Jecor Professioneel is in 1975 opgericht als groothandel in ijzerwaren, en gereedschappen. Daarnaast, hebben wij ook werkkleding, zoldertrappen, deuren, kantinebenodigdheden en nog vele andere aan de bouw gerelateerde producten. Tevens beschikken wij over een eigen reparatie-, keuringafdeling en een verhuurafdeling