Mail ons:         App ons: +31622296460

Volg ons              

Bel ons: 0341 - 36 96 36        Ma - vr:  7.15 tot 17.00 uur

Tellerkopschroeven van Dynaplus

Houtbouwschroeven

Tellerkopschroeven Dynaplus

Voor het fixeren van dragende houtconstructies...
Deze kwaliteitsschroeven met een Tellerkop en torx-aandrijving zijn speciaal ontwikkeld voor het verbinden van houten balken en dragende constructies. door de grote Tellerkop van de schroef heeft hij een groot draagvlak en klembereik.

Houtdraadbout vervangers

Houtbouwschroeven zijn een perfect alternatief voor de 'ouderwetse' houtdraadbouten; ze zijn veel sterker, hebben een betere uittrekwaarde en zijn veel gebruikersvriendelijker omdat ze gemakkelijk te verwerken zijn met een accuschroefmachine. Door de Torx-aandrijving heb je een optimale kracht-overbrenging van de bit op de schroef waardoor je meer grip hebt; hierdor kunt u gemakkelijk inschroeven. Vanwege de sterkte van deze gehard stalen schroeven kunt u een stalen houtdraadbout met een diameter van 8 mm vervangen voor een 6 mm Dynaplus houtbouwschroef. Een 10 mm houtdraadbout kunt u vervangen voor een 8 mm houtbouwschroef.

De Tellerkopschroef is ook verkrijgbaar in een AR-coating variant voor buiten. Deze schroeven zijn ideaal voor het maken van veranda's, overkappingen en andere houtconstructies die in direct contact met de buitenlucht staan. Door de bronskleurige coating vallen de schroeven niet op in de houtconstructie, deze kleur past perfect bij Douglas- eb Lariks-hout.

Tip

Deze schroeven zijn vanwege het grote klembereik van de kop tevens goed te gebruiken voor het vastzetten van bijvoorbeeld isolatieplaten of houtwolcementplaten. De 6 mm houtbouwschroeven hebben een kop van 14 mm doorsnede en de 8 mm schroeven een kop van 21 mm doorsnede.

 

Actie folders

Techniekspecial
Aanbiedingen geldig t/m 31-8-2018
Hitachi actiefolder
Orbis voorjaarsacties
Orbis voorjaarsaanbiedingen
Carat voorjaarsfolder
Carat aanbiedingen t/m 30 april 2018
Jecor Openingsspecial
Aanbiedingen geldig t/m 30 april 2018

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

 

BEDRIJFSVIDEOS

Bedrijfspresentatie Jecor Professioneel
Promotiefilm BusinessEvent 2013

OVERIGE WEBSHOPS

Sleutelkluisjes en deurcamera's
Veiligheids pictorgrammen
Signaalkleding / RWS kleding

OUTLET

Outlet werkkleding
Outlet hang- en sluitwerk
Outlet elektrisch gereedschap

ONZE HUISMERKEN:

logo Ironside
 Logo Kelfort
  logo Oxloc