Mail ons:         App ons: +31622296460

Volg ons              

Bel ons: 0341 - 36 96 36        Ma - vr:  7.15 tot 17.00 uur

Schuifdeursystemen

Schuifdeursystemen de trend van dit moment, Jecor Professioneel heeft een fikse uitbreiding!!

Intersteel schuifdeursystemen

Jecor heeft met het Intersteel haar collectie uitgebreid met maar liefst elf nieuwe uitvoeringen schuifdeursystemen. Het assortiment bestaat nu in totaal uit twaalf modellen en biedt daarmee voor ieder wat wils. Van romantisch of klassiek tot robuust, industrieel. Er zijn acht verschillende designs in verschillende kleuren met daarnaast nog twee montagevarianten. De vrije keuze van een loftdeur / Barndeur en schuifdeursysteem maakt dat het doorvoeren van uw eigen stijl in huis nu geen enkel probleem meer vormt.

Ruimte makkelijk in te delen

De barndoor, een hippe vorm van de traditionele schuifdeur, biedt een mooie, eigentijdse oplossing voor de uitdaging van één grote leefruimte waarin aparte vertrekken niet altijd eenvoudig af te sluiten zijn. Een schuifdeur deelt de ruimte op en neemt daarbij vrijwel geen plek in. Denk bijvoorbeeld aan het afschermen van een slaapplek, inbouwkast of wasmachine. Intersteel biedt daartoe nu twaalf schuifdeursystemen.

Geschikt voor elk interieur

Voor elk interieur is wel een geschikte uitvoering te vinden. Er is een basic, modern en classic collectie in matzwart en roestvast staal. De basic collectie bevat tevens een antiek finish variant. Alle benodigdheden om van een zelf uitgekozen deur een schuifdeur te maken, worden standaard meegeleverd. De montageset biedt tevens de keuze uit twee montagemogelijkheden: bevestiging op de deur of aan de voorkant van de deur en kan zowel op een houten als stenen/ betonnen wand bevestigd worden.

Bovendien zijn er uitbreidingssets te koop, waardoor de deur over elke gewenste lengte kan schuiven. Met behulp van deze sets kunnen ook meerdere deuren aan de rails worden gehangen. Bijpassende accessoires als deurgrepen, schuifdeurkommen en sluitvertragers behoren tevens tot het assortiment.

Actie folders

Jecor Openingsspecial
Aanbiedingen geldig t/m 30 april 2018
Techniekspecial
Aanbiedingen geldig t/m 31-8-2018
Hitachi actiefolder
Carat voorjaarsfolder
Carat aanbiedingen t/m 30 april 2018
Orbis voorjaarsacties
Orbis voorjaarsaanbiedingen

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

 

BEDRIJFSVIDEOS

Bedrijfspresentatie Jecor Professioneel
Promotiefilm BusinessEvent 2013

OVERIGE WEBSHOPS

Sleutelkluisjes en deurcamera's
Veiligheids pictorgrammen
Signaalkleding / RWS kleding

OUTLET

Outlet werkkleding
Outlet hang- en sluitwerk
Outlet elektrisch gereedschap

ONZE HUISMERKEN:

logo Ironside
 Logo Kelfort
  logo Oxloc