Mail ons:         App ons: +31622296460

Volg ons              

Bel ons: 0341 - 36 96 36        Ma - vr:  7.15 tot 17.00 uur

Dulimex - PVD paniekbeslag

GEEN PANIEK! Dulimex Briton 5 paniekbeslag

Dulimex paniekbeslag

Het Briton 5 paniekbeslag is uitgebreid met de nieuwe coating PVD (Physical Vapour Deposition). In combinatie met de satijn RVS finish en vormgeving is paniekbeslag met PVD coating toe te passen in vrijwel iedere ruimte.

Het komt vaak voor dat paniekbeslag toegepast wordt in ruimtes waar omgevingsfactoren een zware impact kunnen hebben op de finish en werking van het beslag. In bijvoorbeeld zwembaden heeft paniekbeslag veel te lijden door de hoge luchtvochtigheidsgraad. Met de PVD coating wordt het paniekbeslag beschermd en een duurzame werking gegarandeerd. Juist in gebouwen waar veel mensen samen komen is een goed functionerende vluchtdeur een vereiste.

Beveiliging van een anti-paniekstang of deurkruk

Een nooduitgang mag nooit op slot en kan gemakkelijk misbruikt worden, zowel door bezoekers als personeel. Dulimex heeft een oplossing die dit misbruik van de nooduitgang tegen gaat:

GfS Exit Control
De alarmsystemen vormen een zichtbare barrière en een vooralarm zorgt voor een extra afschrikkend effect. Nooduitgang beveiliging wordt veelal toegepast in winkels, zorginstellingen, uitgaansgelegenheden, scholen etc.

Het juiste paniekbeslag uitkiezen? Jecor Professioneel helpt u graag bij het samenstellen van de juiste productmix. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom.

Actie folders

Carat voorjaarsfolder
Carat aanbiedingen t/m 30 april 2018
Hitachi actiefolder
Makita actiefolder
1e kwartaal 2018

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

 

BEDRIJFSVIDEOS

Bedrijfspresentatie Jecor Professioneel
Promotiefilm BusinessEvent 2013

OVERIGE WEBSHOPS

Sleutelkluisjes en deurcamera's
Veiligheids pictorgrammen
Signaalkleding / RWS kleding

OUTLET

Outlet elektrisch gereedschap
Outlet hang- en sluitwerk
Outlet werkkleding

ONZE HUISMERKEN:

logo Ironside
 Logo Kelfort
  logo Oxloc