Telefoon 0341 - 36 96 36     

Whatsapp +31 622296460

email 

Outlet machine verkoop

  • OP ONS KUNT U BOUWEN!

  • JECOR NET IETS MEER!

  • 1
  • 2

Bevestigingen en verankeringen

Bevestigingen en verankeringen van Gebr. Bodegraven

Gebr. Bodegraven

Veranderingen in materiaalkwaliteit en bouwwijze zorgen ervoor dat traditionele verankering bij bouwprojecten vaak niet meer geschikt is. Hogere gewicht en isolatie- en ruwbouwmaterialen maakt dat de verankering in veel gevallen sterker moet zijn om onder andere kozijnene en levencyclus lang te kunnen dragen. Het assortiment van gebr. Bodegraven biedt uitkomst.

De Gebr. Bodengraven zijn expert op het gebied van verschillende verbindingen, zoals element-, kozijn- en houtverbindingen. Met een assortiment van meer dan 2.000 artikelen, waaronder ruwbouw en veiligheid, spouwankers en isolatiebevestiging, element-, en kozijnverbindingen, houtverbindingen en tuinbeslag, vindt u praktisch altijd de verbinding en verankering die u nodig heeft.

Bekijk en bestel alle Gebr. Bodegraven producten eenvoudig via www.jecorprofessioneel.nl. Tevens adviseren wij u graag over het gebruik van de juiste verbindingen en verankering voor uw bouwproject.

Het assortiment van Jecor Professioneel bestaat uit de onderstaande bevestiging/verankeringen:

Veel bevestingen/verankeringen zijn te verkrijgen in blank, gegalvaniseerd en RVS. Iedere uitvoering heeft ook weer zijn specifieke toepassing. Voor meer informatie en/of advies staan wij u graag bij, neem contact op met onze verkoopafdeling tel. 0341 36 96 36.

Actie folders

Makita actiefolder
1e kwartaal 2018
Hitachi actiefolder
Jecor actiefolder
Aanbiedingen t/m 28-12-2018
DeWalt actiefolder
september 2017 - januari 2018

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief